Deo.

Ik schreef laatst een stukje over puber zweet en deo. Daar kreeg ik leuke reacties op. Deo om te smeren of rollen. Geen spuitbussen. Eigenlijk ook beter. Ik probeer toch steeds meer aan het milieu te denken.

Bovenstaande kocht ik na een tip van Jolanda. Ik was bij de appie, zag hem liggen. Oei. 7 euro nog wat. Twijfel de twijfel. Ik keek nog eens goed. De tweede gratis. Ooooooh, dan is het niet duur.

Mijn dochter neemt s’avonds de lavendel. Is meteen rustgevend. S’morgens heeft zij hier geen tijd voor/wordt het vaak vergeten/heeft ze de ogen nog dicht πŸ˜…. Ik smeer wel s’morgens met de pepermunt versie. Lekker fris. Ben ik meteen weer wakker. Wij zijn hier zo blij mee! Zelfs mijn zoon. Langdurige werking. En je doet heeeeeel lang met een potje. In ons huis ruik je geen zweet meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s