Burendag.

Wat gezellig. Voorheen organiseerde ik dit met mijn ex buurvrouw. Maar nu…. corona tijd. Wat is wijsheid?

Ik had al wel het pakket aan gevraagd. Voorheen zat daar heel veel in. Nu een stuk minder. Ach, alle bedrijven hebben het in deze tijd moeilijk. Jammer.

Dit jaar zat er een rolmaat in en afplak lint. Iets met 1,5 meter afstand…… Maar als je buiten bent….. Binnen snap ik die. 1,5 meter, maar ik ga geen plastic lint plakken buiten mijn huis. Ik ben zuinig op mijn spullen. Pffff. Wat een gedoe. Ik ben er klaar mee. Overlegd met de buurt. Wij slaan een jaar over. Ik ga lekker werken. Dan maar geen burendag. Het moet wel een beetje leuk blijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s