Mijn dochter is zo blij met haar kadootjes.

Bruis ballen. Maskertjes. Allemaal leuke dingen heeft mijn dochter voor haar verjaardag gekregen. Ze kreeg zelfs een kalender. Elke dag een vakje openen. En elke dag zat er weer iets anders in. Van een lipgloss, badzout, crΓ¨me, scrub tot aan…. Elke dag genoot ze als ze een vakje mocht openen. Ik kan alles in de la stoppen. Of ….. wij kijken er dagelijks naar. Wat een genot.

One thought on “Mijn dochter is zo blij met haar kadootjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s