Gebruiken jullie Siri?

Het lijkt zo handig. Siri. Je roept en hij of zij geeft antwoord.

Ik ben er een beetje bang voor. Sowieso voor Apple. Zij bepalen mij iets teveel. Ik zal nooit vergeten dat ik met mijn collega sprak over een bepaalde app. Zij deed toen haar gsm aan. En warempel; waar wij het over hadden stond in haar gsm. Bizar toch? Voorheen keek zij nooit naar dit item.

En dan mijn zoon. Hij heeft een iPhone van zijn vader gekregen. Deze hadden wij van de zomer gekoppeld aan mijn auto via bleu tooth. Vorige week starte ik mijn auto. Even kort om deze weg te zetten. Daarna kwam ik weer naar binnen. Mijn zoon liet toen zijn scherm zien van zijn iPhone. Daarin stond; u bent nu in Bennekom. Via de Edeseweg kunt u naar Bennekom. Zucht. Beste Siri; waar bemoei je je mee? Als ik wil weten hoe ik moet rijden dan toets ik het adres in in mijn navigatie of via Google.

Oftewel. Ik ben klaar met Apple. Klaar met Siri. Ik heb haar geblokkeerd,

3 thoughts on “Gebruiken jullie Siri?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s