Die mama toch.

Ik hoorde mijn zoon praten met een vriendje. Als we nou bij die vriend achter de poort staan hebben wij WiFi. En bij die en bij school. Dus ik zeg; Jo, jongens, waarom nemen jullie niet mijn gsm mee en zet je de hotspot aan? Dan heb je ooooooveral 4G. Hun mond viel open. Wat een kek idee! Mijn gsm en die van mijn zoon waren wel bijna leeg. Hoppa, de powerbank erbij. Alles wel in een rugzak. Mijn gsm en de powerbank mogen er niet uit. Kan ik meteen kijken hoe lang ik zonder gsm kan. Dat geloer de hele dag op dat ding. Ik heb rust (maar nog steeds een iPad πŸ˜‚). En een hulpje die mijn telefoontjes aanneemt. Graag alles noteren zoon, wie er gebeld heeft…. πŸ€ͺ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s