Onze verrassing van gisteren.

Vrijdagnacht bij mijn ouders geslapen. Heerlijk met z’n drieΓ«n op een rij. Net als vroeger πŸ₯°. Het gevoel van die tijd kwam wel weer even naar boven. Vooral het gevoel van de gezelligheid toen. Echt een fijne tijd gehad bij mijn ouders. Acht maanden lang.

Met opa en Daan door het centrum van Bennekom gelopen. Ook net als vroeger. Dat deden wij zo vaak. Daan ging vaak met opa naar de Bruna. Dan mocht hij een pakje voetbal kaartjes kopen of Pokemon. Hele verhalen had Daan dan tegen de verkoper. Opa genoot daarvan. Een keer had Daan een hele goede kaart. Toen ging opa in de winkel dansen mam. Haha. Dat verhaal kende ik nog niet. Met Eva en opa naar de supermarkt gegaan. Zij mocht iets lekkers uitzoeken.

S’avonds spelletjes gedaan met opa, oma, Eva en ik. Vreselijk gelachen. Memorie, Uno en Lotto (bingo). Moe maar voldaan naar bed. De volgende morgen om 10:00 ging de bel. Een taart werd bezorgt. Van familie uit Engeland. Een chipolatataart van Mekking. Wat een feest. Maar even later ging de bel weer. Daar zaten wij al even klaar voor. Er kwam een ontbijt. En wat voor een. Super-de-luxe! Allemaal warme broodjes, fruit, sap en nog veel meer. Voor de kinderen zelfs een kado! Tijdens het eten kwam er ook nog iemand van de kerk bloemen brengen. Najaaaa. In een half uur tijd drie verrassingen. Dank nicht en je echtgenoot voor deze super leuke lekkere verrassing. Mijn ouders hebben de zaterdag de hele dag brood gegeten, haha. En natuurlijk taart van Mekking.

Voor het eerst sinds maart denk ik, gewandeld met opa EN oma. Oma zat wel in de rolstoel. Onze plekjes van vroeger weer eens bekeken. De speeltuin om de hoek. En over het kerkhof. De kinderen zijn daar groot gebrachtπŸ˜…. Elke week met opa en oma daar wandelen. Leren fietsen omdat het daar zo rustig was 😬.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s