Beugel reinigen.

Mijn dochter heeft een blok beugel. Ik poets deze regelmatig. En toch werd hij op een gegeven moment gelig.

Ik heb toen van die tabletten gekocht om een gebit te reinigen. Een tablet met water in een beker en de beugel erbij. Dit voor een half uur. Geweldig. Hij kwam er glimmend uit. Ik vertelde dit aan een vriendin. Zij vertelde mij dat je speciale tandpasta of gel hebt om een gebit of beugel mee te poetsen. Ik heb een flesje gekocht. Als Eva uit school haar beugel in doet nadat ze iets gegeten heeft, krijgt ze een beugel die met dat gel gepoetst is. Dan smaakt de beugel heerlijk naar pepermunt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s