Auto lampen.

Van de week moest ik in mijn dienst maar mijn werk. Ik vond het al donker op de weg. Dashboard verlichting deed het. Lampen stonden op auto….. zouden het dus ook moeten doen. Maar wat een geknipper naar mij. Foute boel. In de parkeer garage van het ziekenhuis keek ik. Zucht. Alleen de dimlichten stonden aan. Niet genoeg. Achter licht etc… niks aan de hand. De knop van de lichten van auto naar naar gewoon aan gezet. Nog niks.

Een man erbij gehaald. Hij keek mij aan….. nee, mevrouw, dit is niet goed. Maar hoe het wel moet? Ik heb er geen verstand van. Ok. Lekker dan meneer de man, maar toch geen echte vent πŸ€ͺ.

Gek dat je van een man iets verwacht wat betreft auto dingen. Mijn gevoel zei op dat moment dat ik er meer verstand van had dan hem. Maar ja. Uiteindelijk lukte het mij ook niet. Iets met een zekering. Dacht ik. Kan niet anders. Ik ga het fixen……

Gebeld met de garage. Volgens de baas moest het β€˜gewoon’ de lampjes zijn. Huh, maal twee? Jazeker. Ws eerder een lamp kapot. Maar dat merk je niet als het licht is. Toch maar even langs gegaan bij de garage. Tijdens een cappuccino werden mijn lampen verwisselt. Top service. Oftewel; meneer van de garage had gelijk. Geen zekering. Maar wel gewoon de lampjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s