Nagels knippen (bij je kind).

Hoe doen jullie dat? De nagels van je kind moeten geknipt worden. Hebben jullie hier een bepaalde dag voor? Laat jij het ze zelf doen of doe jij het bij ze?

Mijn kinderen zijn elf en twaalf jaar. Eva (11) knipt al jaren haar nagels zelf. Overal. Binnen, buiten. Maakt niet uit. Mijn zoon vind het een naar gevoel/geluid. Hij knipt zijn nagels ook zelf maar dan tijdens het douchen. Dan schiet er niks weg. Ik denk dat dat zijn bedoeling is. Of door te douchen worden je nagels zacht. Dan voel en hoor je minder. Typisch een aktie voor een hsp kind.

Elke woensdag check ik. Nagels te lang? Dan ren ik achter ze aan met de knipper. Haha. Paniek. Neeeeee, mam, ik doe het echt vandaag. Ik moet toegeven; s’avonds zijn de nagels gekortwiekt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s