Zondag soep dag.

Ik maak graag op een zondag een soepje. Een pan vol. Afgelopen zondag werd het verse tomatensoep. Eerst ontvel ik tomaten. Mijn zoetmaker is gegrilde paprika stukken uit een pot. Knoflook en ui erbij. Beetje olijf olie. Een heel klein scheutje balsamico azijn erbij als smaak versterker. Wat Italiaanse kruiden. 1 liter water met 1 kruidenblokje. Pruttelen maar. Daarna de blender erin. Een soep vol verse groente en zonder stukjes. De gehaktballetjes bak ik apart. Voor mijzelf hoeven de ballen niet zo. Ben daar wel klaar mee πŸ€ͺπŸ˜‚.

Dinsdag uit mijn werk heb ik zonder veel moeite om te koken een lekker soep gegeten.

Mijn dochter eet matig brood. Tussendemiddag krijgt zij dan weleens soep met ballen. EN: knapper bollen. Dit blijven wij heerlijk vinden. Ik zat laatst te denken; misschien geef ik haar een keer een boterham erbij om te soppen. Dat deden wij vroeger ook altijd. Met een beetje pech vloog er een stuk van je boterham af de soep in 🀣.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s