Een slaapfeestje.

Precies een week geleden….. Wat een feest. Mijn dochter vierde voor het eerst sinds vier jaar haar kinder verjaardag.

Vier jaar geleden…. Mijn ex ging een week voor Eva haar verjaardag weg…. pffff. Om dan een kinderfeest te gaan regelen….. En toen kreeg ik ook nog eens de diagnose van een rot ziekte. Dus haar kinderfeest schoot erbij in. Gelukkig ging ons familie feest wel door. Dus zij heeft zich echt wel jarig gevoeld. Zo fijn dat je een grote familie hebt die goed met elkaar kan. Altijd voor je klaar staan.

Het jaar daarna….. woonden wij bij opa en oma omdat mama te ziek was van alle behandelingen. Daarna en daarna…. koos Eva twee vriendinnetjes voor een slaapfeestje. Een film. Slapen beneden op de bank. Chips en cola. De volgende morgen ontbijten bij de MacDonalds. Lekker goedkoop. Nu wilde zij een echt feest. Prima. Samen op internet gekeken. Dit werd het dan.

Een rib uit mijn lijf. Maar ja, het zij zo. Alles voor je kind. En als je het over vier jaar verspreid….. dan is het zelfs een koopje.

Dit was een feest om nooit meer te vergeten. Voor de meeste meiden een eerste slaapfeest. Super spannend. Samen over gesproken. Iedereen gerust gesteld. Ik ben op verzoek op de bank erbij gaan liggen. Wat een super feest!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s