Oksel zweet

Had ik het van de week over de geur van uien?

Hier in huis hangt deze geur sowieso weleens. Het is nog te doen hoor. Maar ik heb twee beginnende pubers die bepaalde geuren beginnen te krijgen.

Gelukkig kreeg Eefs voor haar verjaardag drie bussen deodorant. Super leuk natuurlijk. Perfect voor nu.

Nu las ik laatst een stuk dat puber oksel zweet heel sterk ruikt. Veel sterker dan die van oudere mensen. Aha, dat verklaard een hoop. Ik ruik niks van mijn okselzweet. Maar ik ben natuurlijk alweer een beetje over de datum in verband met mijn hormoon pillen. Mijn zweet geur is vergaan. Toch nog een voordeel van snel oud worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s