Stink uien.

Eigenlijk weet ik de oplossing al. Maar soms is gemak ook zo fijn. Gisteren kocht ik gesneden ui met 35% korting. Ik legde het bakje in mijn tas. Mijn handen stonken naar ui. De tas rook naar ui. De auto ook. En daarna de koelkast. Waarom koop ik het eigenlijk? Omdat het makkelijk is en een koopje.

Vandaag eten wij patat speciaal. Vinden de kids heerlijk. Daar hoort fijn gesneden ui bij. Als je geen overlast wilt hebben van de stank van uien dan snij je een β€˜gewone’ ui fijn op het moment als je deze nodig hebt. Maar ik, luie……. ging voor gemak. Maar ik ben gestraft. Pfff. Wat een meur.

Buiten dat; om 17:00 schuiven we de uien naar binnen. De geur is dan weg. Deze wordt misschien in iets anders omgezet. Maar dat is niet mijn probleem. Ze gaan om 18:00 naar hun vader πŸ˜‚πŸ€ͺ.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s