Schiet mij maar lek.

Pffff. Wat een gezeik. Eva krijgt steeds meer last van haar rug. Ze groeit natuurlijk ook erg hard. Ik heb hier een brief liggen van de kinderarts dat zij recht heeft op 4 tot 5 behandelingen van de fysiotherapeut aan huis. Eva loopt zelf naar school. Dus wij kunnen ook wel naar een fysiotherapeut fietsen.

Alleen zit het verhaal van de orthodontist nog vers in mijn geheugen. Volgens de kinderarts werd de beugel van Eva vergoed. Eenmaal bij de orthodontist kreeg ik een brief van UnivΓ©. Nee hoor. Dat doen wij niet. Dat kan een kinderarts wel zeggen. Maar wij, Unive, vergoeden niks vanuit de basis verzekering. Lekker dan. Ik had net de plus plus tandarts kosten omlaag gezet. Dus dit jaar betaal ik 100 % procent aan de beugel van Eva. Super geregeld Unive.

Nu wil Eva misschien fysiotherapie voor haar rug. Heeft ze recht op. Ze heeft al een paar jaar een corset. De spieren worden lui. Ze krijgt last. Ik vroeg aan een vriendin welke fysio zij voor haar kinderen heeft. Ik kreeg een naam. Maarrr, ik dacht, eerst met UnivΓ© bellen. Ja mevrouw, ze mag fysio, maar niet aan huis. En alleen van een op onze lijst. Ik gaf de naam door die ik ter advies kreeg. Neeee, zegt UnivΓ©. Die vergoeden wij niet. Ok. Heb je dan een naam die jullie wel vergoeden? Die kreeg ik. Ik bellen, nummer en adres onbekend. Pfff. Lekker dan. Ingelogd bij UnivΓ©. Wat zie ik op hun lijst met fysio die zij vergoeden? Degene die mijn vriendin opgaf. Echt serieus. Neem meneer of mevrouw UnivΓ©, neem de telefoon op als je weet waar je over praat. Ik ben nu 1,5 uur verder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s