Onze kat Minou/Dolf.

Zij blijft de beste kat ever ooit. Mijn kinderen, familie, vrienden zijn allemaal gek van haar. Zij zal ons nooit kwaad doen. Zij heeft ooit twee mensen gebeten…. ik zeg even niks……. Dolf verdedigde gewoon ons huis. Een kat is de baas in haar huis.

Dolf lijkt zoveel op mijn kat uit mijn jeugd. Minou. Zij liep altijd met je mee. Zij gaf altijd antwoord als je iets zei. Zij lag altijd netjes op een handdoek bij je voeten. Dit alles doet Dolf ook. Volgens mijn zoon is Dolf een reΓ―ncarnatie van Minou. Als dit bestaat; dan kan ik ja zeggen.

Mijn lieve kat Minou at altijd mee met ons. Zij zat dan op een krukje aan tafel. Standaard een druppel aan haar kin. Onze Dolf heeft een eigen bord. Als wij iets eten willen wij niet dat zij gaat bedelen. Wij leggen standaard een stukje van ons eten op haar bord. Op de grond. Soms eet ze mee. Soms niet. Prima. Als er maar niet gebedeld wordt. Sindskort zit Dolf ook aan tafel. Haar krabpaal wordt aan tafel geschoven. Het blauwe bordje leggen wij op tafel. Van alles wat wij eten wordt iets op het bordje geschoven. Zo gezellig. Met z’n allen eten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s