Hoe lang was jij je handen?

Ik las in de niet meest betrouwbare krant dat wij onze handen minimaal 20 seconden, dus liefst langer moeten wassen.

Bij dit artikel stond ook dat wij gek worden gemaakt door social media. Ja en nee. Soms heb je iets aan de tips. Soms kloppen ze niet. Lastig lastig.

Zo las ik dat het Corona virus op metaal zeer lang kan overleven. Dus ik dacht een paar uur. Zij zeggen wel 24 uur. Oh jee. De deurbel gaat hier nog weleens. Bol.com of een onverwachte bos bloemen. Ik heb mij voorgenomen na elke tringeling van de deurbel om deze schoon te maken met een glorix doekje.

En pakketjes? Bol.com zet ze voor de deur neer. Top. Ik pak ze met een grijper en leg het pakje in de gang. Of eventueel met mijn handen. Handen wassen. Het pakje laat ik langere tijd liggen. Ik heb geen haast.

Wat kunnen wij nog meer? Niemand weet het. Wisten wij het allemaal maar. Was het maar meer duidelijk. Helaas. Ik doe mijn best. Ik denk bij elke stap buiten de deur extra na.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s