Ik ben geen goeie schooljuf.

Oh dear. Ik ben geen goeie schooljuf. Ik snap ook echt helemaal niks van de lesstof. Hoezo leer les 6 uit moo. MOO? Ik zou zeggen; medisch onderlegde oproepper. Schijnbaar niet. En dan heb je een dochter die je aankijkt met hele mooie ogen. Maar ook geen idee heeft wat deze afkorting betekent.

Zucht. Wat moet ik? Wat een geluk heb ik. Mijn ex kan goed les geven. Zijn vriendin is schooljuf op de lagere school. Yes. Mijn redders in nood.

Zij maken voor mij een dagschema wat huiswerk betreft. Daardoor heb ik iets minder stress.

Maar nog steeds vind ik het heel heftig. Ik ben geen schooljuf. Ik moet nu mijn kinderen onderwijs geven. Op een tijdstip waarop ik normaal boodschappen ging doen, huis schoonmaken, beesten verzorgen, rust momentje voor mijzelf nemen(ik heb toch ooit chemo en bestraling gehad). En als je dan ook nog eens moeite hebt met de lesstof. Dan is het echt heel heftig. Maar ik weet dat ik niet alleen ben. Wij allen hebben hier moeite mee. Wij doen met z’n alles ons best. Meer dan dat kunnen wij niet doen.

Beste vaders en moeders die hun kind of kinderen thuis school geven. Respect. Wij doen met z’n allen ons best πŸ₯°.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s