Second love.

Ik had laatst visite. Wij spraken over second love. Zij zei dat iedereen een tweede liefde gegund is. Dat snapte ik nog. Maar second love…… is iets heel anders.

Ik ging bijna twijfelen. Had ik het nou fout? Persoonlijk kan ik ook nog steeds niet geloven dat de regering een reclame goedkeurt om naast je vaste partner een ander erbij te nemen. Dus check dubbel check. Naar de website gegaan. Echt serieus! Er wordt gewoon reclame gemaakt om je huwelijk op te leuken om er iemand bij te nemen. Sorry hoor. Ik denk dat dat juist de reden is waarom mensen gaan scheiden. Dan heb je te maken met een partner die in mijn ogen gewoon vreemdgaat. En dat is voor de andere partij echt niet fijn!

Wat een stomme reclame die second love!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s