Bij mij staat de verwarming op 18 graden.

Ik heb het nooooooit koud. Sinds ik hormonen slik ivm borstkanker heb ik het nooit meer koud gehad. Zo bizar.

Het is zelfs zo erg dat ik bij het bekijken van de ijs sculpturen met mijn vader, oom en kids het warm had. Iedereen dik in de kleren. Ik ook wel hoor. Maar geen handschoenen aan. Waarom niet? Ik wilde foto’s maken van mijn kindjes met al dat ijs. Op een gegeven moment kwam een vrouw op mij af. Ze zei; hoezo warme handen? Dat kan echt niet. Dus wel, he? Ik liet haar mijn handen voelen. Warm. Bijna heet. De kinderen vonden het ook heerlijk. Mijn warme handen op hun koude wangen voelde als een kruik.

Als ik de kinderen en geen visite thuis heb, dan zet ik de verwarming op 18 graden. Dit is al een grens geval. Net wel net niet te warm voor mij. Ken net.

Bizar wat stomme pillen met je lijf kan doen. Het positieve is dat ik het nooit koud heb. Het negatieve is dat ik alsmaar aankom. Ach ja. Laat mijn lijf lekker groeien. Op die manier bespaar ik wel op de energie kosten πŸ€ͺπŸ˜¬πŸ˜‚.

2 thoughts on “Bij mij staat de verwarming op 18 graden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s