Een toneelspel.

Ik ben eens gaan nadenken. Ik hoor elke dag verhalen over toilet papier. Ik zie dit ook overal. In winkel wagentjes, in de armen van mensen en heel soms in de winkel.

Op dit moment draait het leven voor veel mensen om toilet papier. Is het misschien een idee om hier een toneelstuk over te schrijven? Met als in de hoofdrol een toilet rol.

Maar hoe gaan wij dan om met de audities? En wie komt er nu in aanmerking voor de hoofdrol? Is dit het merk Page omdat zij zo’n lieve schattige puppy in de strijd gooien? Of gaan wij voor het Kruidvat merk? Veel voor weinig……je bent Nederlander of je bent het niet. Of die van de Lidl? Het viel mij de laatste tijd op dat mensen bijna omvielen omdat ze meerdere pakken Lidl toilet papier moesten dragen. Dan zal deze toch wel heel populair zijn.

Wat weegt het zwaarst om de hoofdrol te bemachtigen? Populariteit of kwaliteit? Als dit maar geen ellebogen werk wordt….. of toch wel? Misschien beter van wel. Dat is voor nu namelijk de realiteit. Ikke ikke. Lekker hamsteren. En vergeet vooral niet te niezen in je elleboog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s