Stop met dat gehamster! Gun mij mijn gember thee.

Ik drink al jaren een keer per dag een kop warm water met verse gember. Dit is goed voor het imuumsysteem.

Helaas wordt dit mij ontnomen. Ik zoek mij suf. Overal is de verse gember uitverkocht. Dat is toch niet normaal? Waarschijnlijk heeft dit te maken dat er een artikel is geweest over gember dat dit goed is tegen ziekte kiemen. En dan gaan wij Nederlanders weer eens los. Pakken wat je pakken kan.

Dank medelander! Ik zit de komende dagen zonder mijn me time moment met een kopje verse gember thee. Gun mij dat kopje verse gember thee πŸ™πŸΌ. Stop met hamsteren. Koop gewoon je stukje gember wat je normaal deed en misschien een extra stukje. Maar niet meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s