Stop met al die mondmaskers!

Beste mensen. Gisteren bij de supermarkt zag ik mensen lopen met mondmaskers. Dit heeft zooooooo’n geen zin. De mondmaskers waar half China mee loopt is tegen bacteriën. Niet tegen een virus. Dus ook geen Corona virus.

Doordat heel Nederland weer heeft lopen hamsteren naar deze maskers, lopen de ziekenhuizen ze mis. De grote productie komt uit Huan. Die heeft even stil gestaan. Het personeel die bij een operatie staan hebben nu in sommige ziekenhuizen geen mondmasker meer. Oftewel zij zijn niet meer beschermt tegen bloedspatten. En wat dacht je van de patiënt? De kwetsbare persoon! Die is niet beschermt tegen bacteriën vanuit het gezicht van de operatie assistent en arts.

Dit kan toch niet de bedoeling zijn? Dus lieve mensen; stop met hamsteren! Stop met mondmaskers dragen op straat die totaal geen zin hebben tegen virussen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s