Wanneer mag je kind op instagram?

Ik ben er geen voorstander van. Instagram is prima voor een volwassene. En dan nog, heeft het een meerwaarde? Als je jonger bent ben je er dan wel aan toe? Ligt denk ik ook een beetje aan hoe ze zich gedragen.

Mijn zoon van bijna 12 wilde zo graag. Nog steeds geen reden. Ik twijfelde enorm. Een ding weet ik wel, hij zal niet zomaar gekke dingen plaatsten. Wij als ouder gaan elk bericht van te voren goedkeuren. Hij is best verantwoordelijk. Hij smeekt mij om instagram. Zijn vader zei ja en ik ook. Ik blijf het spannend vinden.

Pfffff, ok, maar elk bericht wat je erop wilt zetten wil ik van te voren zien. Beloofd. Het ging hem vooral om foto’s. Hij wil graag bijzondere foto’s maken, Verder geen gezichten van hem of zijn omgeving. Ok. Dat klinkt goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s