Hamsteren.

Het Corona virus. In het begin deden wij er een beetje lacherig over. Het is maar een griep die iets besmettelijker is dan onze huis tuin en keuken griep. Op een gegeven moment drong het door dat het meer was en is.

De plunderingen in de supermarkten. Zo bizar. Er werd gewaarschuwd vanuit de regering om daar mee te stoppen. Niks van gemerkt. Vandaag weer lege schappen. Ook echt slim van al die mensen om met zovelen zo dicht tegen elkaar aan te staan. Buiten het asociale gedrag om met al dat geplunder. Ruzie maken om wc papier. Schreeuwen tegen het personeel. In Bennekom moest de politie het verkeer regelen bij de Lidl. Bizar.

De wanhoop bij mensen dat kinderen β€˜gewoon’ naar school moeten. Wel op een aangepaste wijze. Er zijn steeds meer besmettingen.

Wij als mensen in de zorg mogen de grens niet meer over. Doe je dit wel dan neem je een risico dat je niet meer terug kan. De onkosten krijg je niet vergoed. Mocht je wel naar huis kunnen na een buitenlandse reis dan ben je verlicht om 2 weken thuis te zitten. Onbetaald verlof. Het is me allemaal wat. Natuurlijk is je gezondheid belangrijker maar als je net die dure reis hebt geboekt…… foetsie, weg. Echt niet leuk!

De folders van aankomende week van de supermarkten zijn weer binnen. Ik ben benieuwd of ik iets van een aanbieding in mijn karretje krijg. Op zich ben ik tevreden met een zak piepers. Verzin ik wel wat lekkers mee. En dat wc papier? Vanmorgen had ik een lege rol. Voelt nu toch anders. Ik kon bijna geen afscheid nemen πŸ€ͺ.

In de parkeergarage van en in het ziekenhuis is het spookachtig stil. Zojuist gearriveerd. Klaar maken voor een nachtdienst. Wat een gekke rare dagen. Deze periode vergeten wij nooit meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s