Onze goudvis.

Onze goudvis was stervende. Jammer. Wij hadden voorheen twee vissen. Een Au en een Die. Oftewel een Audi op het aanrecht. De vissen en ik waren steeds meer ying yang. Bijna geen schoonmaak nodig van het aquarium. Op een gegeven moment ging Au dood. Gelukkig Die niet.

Na drie jaar leek Die stervende te zijn……

En wat doe je dan met je kinderen? Kies je voor niks zeggen of ben je eerlijk? Voorheen dit ook met de hamster meegemaakt. Deze ging dood toen de kinderen bij hun vader waren. Wel of niet vertellen? Het beestje was al aan het stinken toen ik zijn dood ontdekte. Besloten om dit toch met de kinderen te delen. Waarom? Na 5 dagen bij hun vader zou het beestje in een mega staat van ontbinding zijn. Dit kon ik niet verkopen aan mijn kinderen. Ondertussen had ik een knuffel in de vorm van de hamster besteld.

Onze goudvis gaf aan dat deze niet lang meer te leven had. Gelukkig had ik mijn kinderen thuis. Eva is dol op al onze dieren. Ze ging meteen met haar arm het aquarium in. Zo schattig. Het is maar een vis. Maar zijn of haar laatste minuten moet hij of zij het goed hebben gehad. Eef hield de vis vast. Niks anders dan liefde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s