Falafel.

Vandaag had ik falafel. Gemaakt van kikker erwten. Mijn zoon kan het woord erwten niet aanhoren. Iets met een verleden.

Ik had de falafel balletjes lekker gebakken. Korstje erop. Knoflook saus erbij. Smullen maar. Het vriendje van Daan, mijn dochter en ik smulden van deze kikkererwten ballen met saus. Mijn zoon nam een hap…… Best lekker mam! Het liefst zonder saus. Helemaal prima.

Wat fijn. Een week zonder vlees en vlees vervanger nummer een valt al in de smaak πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s