Als je jarig bent….. hoe fijn is het dan als je je kinderen bij je hebt?

Ik ben 2 maart jarig. OW, dat is vandaag. Op deze dag zijn de kinderen bij hun vader. Tja. Heftig. Wakker worden op je verjaardag zonder je kinderen. Helemaal alleen. Mijn ex zal nooit op zijn verjaardag alleen wakker worden aangezien hij nooit alleen is geweest op zijn verjaardag.

En dan hoor je van een goeie vriendin dat zij en haar ex in het convenant beschreven hadden dat wie van de ouders ook jarig is, is het mams of paps, dan gaan de kinderen de nacht daarvoor slapen bij mams en andersom. Dus de kinderen maken altijd in de ochtend de verjaardag mee van hun vader of moeder πŸ₯°.

Want daar draait het toch ook om? Gescheiden of niet? De kinderen hebben een vader en een moeder. En elke verjaardag moet gevierd worden. Vier het leven. Weer een jaar erbij.

Jammer dat wij deze regel nooit in ons convenant opgenomen hadden en hebben.. Maar het is niet anders. Een snelle ontmoeting vandaag tussen de kinderen en mij werkt helaas niet. Mijn dochter heeft nog steeds moeite met afscheid nemen. Had ik ze maar vandaag bij me….. gewoon een dag eerder volgens convenant. Ach. Je kan overal wel een drama van maken. Doe ik niet. In het belang van de kinderen. Mijn verjaardagsfeest gaan wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ echt nog wel vieren. Dit komt niet op een dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s