Waarom doe ik niks?

Het zonnetje schijnt af en toe zo lekker naar binnen. Mijn gekregen tulpjes (dank Annette) staan er mooi bij. Genieten maar. En dat doe ik.

Gisteren het huis van boven tot beneden schoon gemaakt. Meteen de beestenhokken uitgemest. Dit doe ik altijd als mijn kinderen bij hun vader zijn. Vandaag hoef ik alleen nog maar de bedden op te maken, de lakens hangen schoon en droog aan de lijn….. een klusje van niks. Als extraatje wilde ik weer een keer onder de bank stofzuigen. Mijn eigen stofzuiger werkte niet goed. Mijn vader heeft deze inmiddels gerepareerd. Ondertussen kreeg ik een oudje te leen. Zoooooo, die doet het haast beter. Een groot voordeel van het oudje is dat het mondstuk onder de bank past. Meteen gebruik van maken. Ga nou. Doe iets. Dan heb je rust en ben je klaar met je taken.

Ik heb geen excuus dat ik vannacht hard heb gewerkt tijdens mijn nachtdienst. Toch merk je dat je minder goed slaapt als je oproepdienst hebt. En dan die jeuk onder mijn oksel 😱. Aan de bestraalde kant heb ik soms een schimmel infectie. Toch iets met minder weerstand? Volgens de huisarts is dit het geval. Gelukkig heb ik nog een tube zalf in huis. Maar voordat dit werkt. Jeuk, jeuk en ik voel geprik.

Misschien doe ik daarom wel niks. Klein beetje moe en niet lekker door een lichaam die niet meewerkt. Toch ga ik zo snel aan de slag, denk ik. Klaar is maar klaar. Geeft rust in het hoofd. Morgen ook geen tijd. Than it is my birthday.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s