En dan gaat je zoon op een zak chips zitten.

Ik liet mijn zoon even alleen met een vriendje. Als de kat van huis is…. mogen ze van mij altijd iets lekkers pakken. Schijnbaar was het dit keer een zak cheese union chips. Op zich prima. Maar toen ik thuis kwam hoorde ik van het vriendje dat Daan per ongeluk op de zak met chips ging zitten. Ik keek. Allemaal kruimels. Zucht. Zo niet handig met eten. Tenzij je een rietje gebruikt. Doen wij niet. De zak ging de la in.

Mijn zoon is niet zo van het vlees eten. Kip vind hij wel prima. De chicken popcorn van de KFC staat bovenaan. Daarna kip nuggets. Deze blijken allemaal troep te zijn. Rest afval. Daarom maak ik liever mijn eigen kip nuggets. In dit geval noodgedwongen met cheese union chips kruim. Geen plof kip. Geen kip van rest afval. Natuurlijk is chips niet gezond. Maar als je het toch hebt vind ik weg gooien zonde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s