Onze trouwdag.

Ooit gingen mijn ex en ik trouwen op 29 februari. Een bijzondere datum. Op die manier was hij mij niet elk jaar een bos bloemen verschuldigd. Wel zo goedkoop. En voor mij ook best handig. Verjaardagen kan ik redelijk onthouden. Maar onze eerste ontmoetingsdatum, daarna een soort van verlovingsdag en trouwdag? Daar was ik heel slecht in 😬.

25 jaar getrouwd zijn. Tegenwoordig echt iets heel bijzonders. Dat hadden wij nooit kunnen behalen. 25 keer 4 😱. Ik hoop heel oud te worden. Maar zo oud…..

Ach het is goed zoals het nu is. Dit jaar geen trouwdag meer. Hij blij met wat hij nu heeft. En ik met mijn leven zoals het nu is πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s