De voorbereidingen voor het kerstdiner voor de ouderen.

Het is weer begonnen. De voorbereidingen voor het kerstdiner van de ‘eenzame’ ouder. Vandaag ga ik bij een paar mensen van deze groep kijken en helpen in de ‘huiskamer’ van Malkander. Kletsen, knutselen en koffie drinken.

De bonnen van ‘Ede doet’ worden zo goed besteed. Ten eerste voor het kerstdiner. Ten tweede kunnen wij een nieuwe keuken hiervoor aanschaffen. Wel zo handig. Van de ‘oude’ werkt niet alles meer. Oven kapot, etc etc. Op de dagbesteding kregen de mensen nog weleens een magnetron maaltijd. Straks met de nieuwe keuken en een vrijwilliger kan er een heerlijke maaltijd gemaakt worden en nog meer. Dat is toch fantastisch? Ten derde begreep ik dat iemand de oude ‘huiskamer’ gezelliger gaat maken.

Dit allemaal dankzij jullie gulle giften van de ‘Ede doet’ bonnen. Heel erg bedanktπŸ₯°!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s