Mijn misselijkmakende pil.

Een tijdje geleden controle gehad bij de oncoloog. Ik mag na 2,5 jaar zware hormoon pillen over op een lichtere soort. Alleen geeft deze meer kans op botontkalking. Dat is niet zo mooi natuurlijk.

Vandaar dat ik een bot dichtheid meting kreeg. Hierop was te zien dat mijn botjes al 60 jaar zijn. Chips. Niet goed. Wat nu te doen?

Ik kreeg een andere pil erbij voorgeschreven. Deze mag ik maar een keer per week innemen. Altijd op dezelfde dag. Deze dag staat zelfs bij de apotheek genoteerd. Dus een gevalletje van oeps vandaag vergeten dan maar morgen is niet handig. Ik mag na het innemen van deze pil een uur lang niet eten en drinken en al helemaal niet gaan liggen. Want daardoor kan je slokdarm zweren krijgen. Klinkt lekker allemaal.

Vandaag ga ik deze pil voor de vierde keer innemen. Afgelopen drie keren was ik misselijk. Helaas op mijn werkdag. Als ik na een uur iets mag eten gaat het weer wat beter. Als ik mijn lunch op heb gaat het weer super. Misschien moet ik op mijn werk vragen of ik om 10:00 mag lunchen πŸ€ͺ.

Stomme pillen. Ik twijfel nog steeds, wel of niet doorgaan. Het maakt mijn lichaam kapot. Maar als ik ze niet inneem komt die verrekte ziekte misschien weer terug. Beidde keuzes blijven een gok.

2 thoughts on “Mijn misselijkmakende pil.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s