Brand alarm.

Gisternacht ging het brandalarm af. Op de bovenverdieping. Alle slaapkamer deuren stonden open. Ik vloog uit bed. Al ruikende. Niks te ruiken, geen rook en geen geknetter. Alleen maar gepiep. Daarna werd het even stil. 

Ik keek in de slaapkamer van de kinderen. Die lagen heerlijk te slapen. Zou ik het gedroomd hebben? Ik weer terug naar bed. En warempel, hij ging weer af. Als dit de hele nacht zo door zou gaan zou ik geen oog dicht kunnen doen. De batterij eruit trekken zou de enigste optie voor de nacht zijn. Chips, ik kon er niet bij. Dan maar naar mijn ouders. Mijn vader snurkte heerlijk door. Mijn moeder voelde mijn aanwezigheid. Ze schoot overeind, lichte paniek in verband met het gepiep. Ik zei heel relaxed: de batterij van het brandalarm is waarschijnlijk leeg. Moest mijn vader er toch nog uit om de batterij te verwijderen. Zo zie je maar weer: niemand wordt wakker van ons oud alarmsysteem. Want deze gaf niet een piepje van dat de batterijen leeg waren maar ging meteen loeien. Of had dit toch een andere reden? 

Aan brandalarm moet je af en toe ook stofzuigen. Want als deze vol zit met stof kan het systeem ook af gaan omdat ze contact maken!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s