Hoeveel huwelijken eindigen in een scheiding?

Ik kan het nog steeds niet geloven. Ten eerste dat ik gescheiden ben. Ik zeg dan ook tegen mensen: ik ben gedwongen gescheiden aangezien ik er niet achter sta. En dan kan het wel van een kant komen het huwelijk. Maar er zijn nog ook nog eens kinderen in het spel en er bestaat iets van therapie. Vechten voor je gezin. Dat wordt niet veel meer gedaan. Scheidden wordt ook heel makkelijk gemaakt. Je belt een persoon en deze regelt alles. Lekker makkelijk…..


Maarrrrrr, hoeveel huwelijken eindigen in een scheiding tegenwoordig? 40%! Ongelooflijk veel. In mijn ogen te bizar voor woorden. Veel kinderen zijn de dupe omdat een papa of mama vaak de makkelijkste weg kiest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s