Betalen voor je koffie in het ziekenhuis.

Ik werk in het ziekenhuis. Op mijn werk krijg ik gratis koffie. Als ik op de afdeling oncologie moet zijn krijg ik als patiΓ«nt ook iets te drinken aangeboden via vrijwilligers. Aangezien de wachttijden vaak erg lang zijn is een bakkie pleur op z’n tijd dan ook erg aangenaam.

In het ziekenhuis in Arnhem kwam er een koffie mevrouw met een karretje langs rijden. Volgens mij had ze een groot gebied want je zag haar niet vaak. Er stond ook een automaat waar je drinken uit kon bestellen, kosten 50 cent. Deze afdeling van Arnhem zit ook in Ede. Voor mij ideaal want nu hoef ik niet dagelijks naar Arnhem te crossen. Maar deze bestralings afdeling vanuit Arnhem in Ede heeft geen koffie juffrouw. Wel weer zo’n automaat waar alleen een munt van 50 cent inpast. Ik heb er nog een in mijn tas zitten maar die is eigenlijk voor het winkelwagentje. Grrr. Dilemma, koffie of een winkelwagen. Ik moet snel muntjes gaan sparen aangezien ik nog 4,5 week te gaan heb wat bestralingen betreft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s