Pokemon kaarten.

Al een tijdje en misschien alweer bijna voorbij is de hype van de Pokemon kaarten. Ik vind 11 kaarten voor 5 euro echt heel erg duur. Nu hoorde ik via via dat je deze kaarten ook kunt bestelen bij Ali expres. Het is wel even wachten voordat je ze binnen hebt. Maar ik heb voor mijn zoon 70 ex kaarten besteld voor 7,50. Dat is dus spot goedkoop. Geen verzend kosten of wat dan ook.


Als ik naar bovenstaande kijk denk ik: vals is mooier dan echt. En zoooooo veel goedkoper. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s