Vocht weg laten halen.

Gisteren ben ik naar het ziekenhuis geweest. Naar de mama poli. Ik begon meteen te huilen over mijn privΓ© situatie. Ik heb er nog nooit zo doorheen gezeten. Mijn ouders en ik kunnen niet meer. De verpleegkundige was erg lief. Wilde medicijnen voorschrijven. Maar die wil ik liever niet.

Ik hield best wat vocht vast in mijn operatie-wond. Op een gegeven moment kreeg ik een dikke pook van een naald te zien. Die werd in mijn huid gestoken. En er kwam ruim 300 cc vocht eruit. Een blikje vol. Ik loop nu weer recht. Heerlijk. Bijzonder dat je zo’n prik niet voelt. Ik heb nog gevraagd over hoe lang de huid gevoelloos blijft. Waarschijnlijk voor altijd. Dat is dan ook maar weer duidelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s