Scheiden en kanker.

Er is mij een paar dagen geleden iets overkomen….. 

Ik zal nu bij het begin beginnen. Afgelopen 22 augustus gaf mijn ex te kennen dat hij niet meer met mij verder wilde. De eerste schooldag van de kinderen. Ik lichte mijn familie in. Iedereen was in shock. Zelfs zijn eigen ouders en al zijn vrienden. Niemand wist hiervan af. En natuurlijk heeft hij mij seintjes gegeven. Maar opgeven zonder er samen voor te gaan? Wij gingen ooit samen iets aan. Iets voor de rest van ons leven. Wij waren en zijn dit samen verschuldigd voor de kids. De toekomst. Onze liefjes.

Ik zal nooit de dag vergeten dat onze zoon Daan en dochter Eva uit school werden gehaald door mijn ouders. Deze mensen melden de kindjes: papa en mama moeten jullie iets vertellen. De kindjes kwamen binnen in het toen nog ons huis. Mijn ex huilde, waarom? Het was namelijk zijn niet eerlijk gedeelde keuze. Zijn egoΓ―stische gedachte van: ikke ikke ikke en de rest kan stikken. En mijn kids…. Die komen er wel weer overheen. Dus hij heeft toen besloten om ons te verlaten.

Precies een week later kreeg ik de diagnose borstkanker met uitzaaiing. Deze man heeft niet een keer in dit hele project gevraagd: hoe gaat het met jou? Een keer per drie weken vroeg hij aan mij: gaat de chemo nog door. Dat was alles. En die komt binnen. Ik dacht toch ooit dat hij de liefde van mijn leven te zijn geweest. En ik was  en ben nog steeds de moeder van zijn kinderen. Het zou voor hen heel fijn zijn als ze een moeder hebben die gezond is. En die fijn in haar leven staat omdat haar man haar steunt. Maar helaas koos meneer voor zijn eigen geluk. Een hele harde levensles voor onze kindjes, familie en mij. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s