Kado papier of kaft papier om iets in te pakken.

Voorheen kocht ik altijd rollen kado papier. Van bij de Zeeman tot een action. Lekker goedkoop.


Inmiddels moet ik meer op de centen letten. Dus ik laat de kanootjes wat vaker door de winkel inpakken. Maar een Bart Smith of Intertoys papiertje vind ik niet altijd even gezellig staan. Voor de kinderen maakt dit waarschijnlijk niks uit. Voordat ze het pakje hebben gezien is het al open gescheurd. Bij de Kruidvat hangt een rol papier zonder reclame zodat je je pakje gratis kan inpakken. Waarschijnlijk nog bij meerdere winkels.


Natuurlijk kan je ook ‘oud’ inpakpapier bewaren en hergebruiken. Dit deden wij vroeger nog weleens. Er is nu ook overal kaftpapier te koop. Inmiddels al in de aanbieding omdat de winkels er nu vanaf willen aangezien de scholen al begonnen zijn. Ik heb nu een paar rollen hiervan gekocht. Deze bestaan ook in een kleur. Leuk voor een volwassenen kado met een strikje eromheen. Of voor een kinderkado waar je kind een mooie tekening op kan maken met een lieve tekst. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s