Baby’s, badderen, glibberen en glad.

De Baby Shower Glove is een uitvinding van een vader van twee kinderen. Hij vond het douchen met zijn baby heerlijk. Beidde partijen genoten van het warme water en samen douchen. Maar als er gewassen moest worden en er dus zeep aan te pas kwam werd het glibberig, glad en dus eng.

Paps ontwikkelde een handschoen van badstof die je onderarm voor een groot deel bedekt. Het ecologische katoen wordt stroef als het nat wordt en daardoor heb je beter grip op je baby tijdens het douchen. Voordat de productie van start ging zijn honderden kersverse ouders gevraagd de Shower Glove te testen. Praktisch iedereen was enthousiast. Omdat je als ouder meer grip hebt wordt je rustiger. En dat voelt je kindje ook.


Er zijn drie versies te koop. Ze kosten 13,95. Inmiddels zijn ze op 170 verschillende plekken in Nederland te koop. Ik zag ze ook bij bol.com. Op babyshowerglove.nl kun je zien waar ze te koop zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s