Gelukkig staat ons zwembad nog.


Ik denk dat bijna iedereen zijn zwembad al had opgeruimd. Meestal doen wij dit ook voor vier september. De verjaardag van onze dochter. Dan passen er meer mensen in de tuin. Afgelopen zomer hadden wij het zwembad best laat opgezet. Het mooie weer bleef maar uit. En toen het zwembad eenmaal stond…. hebben wij deze maar wat langer laten staan. En jawel, we hebben weer een mooie nazomer inclusief hitte golf in plaats van een normale zomer. Dit lijkt steeds vaker te gebeuren. Ik kan mij nog een kerst herinneren van twee of drie jaar geleden dat het gewoon vijftien graden was. Wie weet zitten wij ooit met z’n allen met een bikini bij de kerstboom 😏. Na vandaag lijkt het hele mooie weer wel zo’n beetje voorbij te zijn. Dus het zwembad gaat nu snel leeg. Want al is het over een week of twee mooi weer, de nachten zijn dan zo koud dat het water te koud blijft om lang in te zwemmen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s