Update mini moestuintjes van de Albert Hein.

Wij hadden ze gepoot. De ‘mini-moestuintjes’ van de Albert Hein. Ik had er een paar binnen gezaaid. In een pot in de vensterbank. Zonlicht en de warmte van de verwarming. En de plantjes kwamen op. Radijs, sla en prei. Meer had ik niet gepoot. De helft hiervan heb ik ‘verzopen’. En de rest staat nu in de tuin. 

  
Dit is veld sla. Het ziet er wel goed uit vind ik. Binnenkort gaan we deze oogsten en eten. De prei begint inmiddels ook aardig te groeien. Misschien hebben we aan het einde van de zomer een paar stronkjes om te eten.

  

Ik ben afgelopen maand begonnen met zaadjes in de tuin te strooien. Ik had er namelijk niet zo’n zin in om de boel over te poten. Ik begon met rucola. Die komt netjes op.

  
Vond ik ook nog spinazie. Die heb ik afgelopen week gezaaid. Ook die begint te groeien. De zaadjes zitten nog maar net in de grond. Ben benieuwd of dat wat gaat worden.

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s