Social media en voedsel verspilling.

Wat vond ik dit een fijne site. Dat dacht ik tenminste voor een lange tijd. Als ik teveel gekookt had zette ik dit op een speciale site. Stop voedsel verspilling in Ede. 

Inmiddels heb ik wat minder leuke ervaringen. Je blijft soms toch iets langer thuis zodat de mensen je overgebleven eten kunnen komen ophalen. En dan nog komen ze soms gewoon niet opdagen. Of je krijgt een berichtje op het laatst dat ze het toch niet gaan redden en dat ik het mag doorgeven aan de volgende. Moet ik weer het internet op en maar afwachten dat de volgende wel komt. En ondertussen is het eten al bijna overstuur. 

  
Afgelopen week kreeg ik een bericht dat een bepaald persoon echt graag wilde komen om het eten op te halen. Maar net voordat ze zou komen kreeg ik weer een bericht dat de auto niet wilde starten. En een fiets had ze niet, die was net gestolen. Of ik het maar even kwam brengen. Oftewel. Ik op de fiets. Het eten gebracht. Maar ik ben er nu wel weer even klaar mee. Ik probeer gewoon minder te koken. En als ik iets overhoud dan ga ik dat in een ander gerecht verwerken of het gaat de vriezer in. En in het uiterste geval dan toch maar toch in de kliko. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s