Pasta in een kommetje.

Onze kindjes houden best wel van een pasta. Voorheen schepte ik een bord vol voor ze. In het midden van de tafel zet ik dan een schaaltje met pesto, meestal vers gemaakt. Wat geraspte kaas. Iets van vlees bijvoorbeeld knakworst, gehaktballetjes of gebakken kip. Een schaaltje met verse kruiden en tomaatjes uit de tuin. En wat zelf gemaakte tomaten saus.   

Aangezien wij wat langzame eters hebben hier in huis heb ik inmiddels geleerd om de pasta niet op een bord te scheppen. Want dan koelt alles snel af. Wij doen nu de pasta in een kommetje. Deze mogen ze zelf ‘vol’ scheppen. Daarna mogen ze zelf kiezen of ze verse kruiden, pesto, tomaten saus, geraspte kaas, of vlees erdoor heen mengen. Doordat je de pasta in een kom doet blijft het best lang lekker warm. Perfect voor een langzame eter! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s