High tea en high wine.

Wie kent het niet? Een high tea? Zeker de dames die van thee leuten houden vinden dit op zijn tijd vast heel erg gezellig. Een hele middag met een groep dames/vriendinnen zitten. Kopje thee in je hand. En dan ook nog eens van die lekker hapjes. Een middag vol gezelligheid. Veel geklets. En lekker eten en drinken. Heerlijk ontspannen.

  
Van de foto hierboven loopt toch gewoon het water bijna uit je mond! Je kan bijna overal voor een high tea gaan. Alleen zit er wel vaak een aantal personen aan verbonden. Dus ben je met z’n tweeรซn dan krijg je niet vaak een goedkeuring helaas. Nu heeft bijvoorbeeld de hema bonnen voor een high tea die wel voor twee personen kan. En het is natuurlijk leuk om met een hele groep te gaan. Maar soms is het ook leuk om even een op een te gaan met je beste vriendin of vriend.

Nu was ik laatst met een vriendin uit eten. In het restaurant zag ik een kaart waarop stond dat je voor een high wine bij ze kon gaan. Ik dacht nog; zo deze mensen zijn hip. Dit wordt vast een nieuwe trent. Nu hoorde ik later dat het tegenwoordig heel normaal is om voor een high wine te gaan. Mmmmh. Ik loop toch iets achter wat dat betreft. Hoe werkt dit?  

 

Je gaat naar het restaurant wat ze een high wine hebben. Dit kan je gewoon via internet bekijken. Heb je er een gevonden. Lekker zitten daar. Binnen of buiten. Even het weer laten bepalen. De ober komt naar je toe en vraagt of je nog wensen hebt wat betreft het eten. Wil je vis of juist niet. Voorkeur voor vergetarisch of juist vlees. Je geeft dit alles door. Dan krijg je je hapje en een bijpassende wijn. Geniet daar lekker van. Over het algemeen zijn het wel drie glazen wijn. Misschien wel handig om dan met de fiets te gaan of eventueel met de taxi. 

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s