Vrienden voor het leven.

Vrienden voor het leven…….Bestaan die? Als je op het internet kijkt lees je dat je elke tien jaar nieuwe vrienden hebt. Nieuwe vrienden? Jawel. Een ieder veranderd van levensstijl. Ben je eerst die gezellige vrijgezel die lekker op stap gaat. Dan krijg je stap maatjes, waar je waarschijnlijk de grootste lol mee hebt. Daarna gaan de meeste mensen settelen. Met z’n tweeΓ«n de wereld verkennen en genieten van elkaar. De volgende fase is voor velen een gezin.  Daar horen dan weer andere vrienden bij die waarschijnlijk ook graag op tijd naar bed gaan omdat ze overdag achter de kleine kindjes aan moeten rennen.

  

En dan worden de kleine kindjes pubers. Pfew. Wat een energie kosten die. Dan heb je weer slapeloze nachten. Maar dan anders. Wanneer komen ze thuis? Melden ze zich netjes bij je? Wil je dit eigenlijk wel want dan wordt je wakker. Doen ze dit niet dan ga je toch even kijken of ze thuis zijn en ben je alsnog wakker…… En ook dan leer je ouders kennen via je kinderen. Dus eerst via de basisschool, dan middelbare school. De sport. Ga zo maar door. Soms ga je mensen missen. En soms ben je zo blij dat je deze mensen hebt mogen leren kennen! Ik zou dan ook zeggen: Maak je niet te druk als een vriendschap verwaterd. Dan was het gewoon leuk voor de tijd die je samen hebt gehad. En als het even niks meer is….Dan is het klaar voor nu. Daar komt vast wel weer iemand anders voor in de plaats. Als je investeerd krijg je ook echt wel genoeg terug. En dan is het op een bepaalt moment maar even wat minder…….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s