Kaarslicht.

Met een beetje mooi weer zitten wij in de tuin. Het liefst tot laat in de avond. En dan wat kaarsjes erbij. Zo gezellig. 

  

 

Ik gebruik oude glazen potten. Van een jam pot tot aan een lege pindakaas pot. Voorheen deed ik er waxine lichtjes in. Op zich prima. Alleen kon ik elke avond weer nieuwe waxine lichtjes erin stoppen. Wat kosten betreft niet eens zo duur. Maar toch extra werk. Ik ben toen gaan nadenken wat makkelijker zou zijn in gebruik. 

  

In een oude sap fles (biologische perensap) stop ik een gewone kaars. Zoals hierboven te zien. In oude jam of augurken potten stop ik dikke kaarsen van bijvoorbeeld de xenos, voor weinig. Kost je niet veel. Het geeft veel licht. En je hoeft niet elke avond het waxine lichtje te verwisselen. 

  

Hoe gezellig ziet dit eruit? En ik kan je vertellen, je doet weken met deze voorraad. De linker kaars is nog even wind gevoelig. Maar na en paar dagen branden is dit niet meer het geval.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s