Wandelen.

Ik moet er toch een keer aangaan. Meer bewegen. Afgelopen woensdag met een vriendin 10 km gelopen. Prima te doen. Wij hadden elkaar al een tijd niet gezien. Veel om over te kletsen.van Heelsum naar kasteel Doorwerth gelopen.

Mijn vriendin moet ook afvallen. Zegt ze bij kasteel Doorwerth, wat wil je drinken en welk stuk taart? De worteltaart is een aanrader. Lag die toch niet in de vitrine. Maar ze hadden er nog een achter liggen. Ok dan. Slagroom erbij. Ik vroeg er niet om. Wat een machtig spul. Ik kreeg het niet op. Schoof het even opzij. Dat had ik geweten. De musjes hadden witte snavels van de slagroom. Alles was in een keer weg. Oeps. Zo niet gezond voor ze. Maar ze hebben mij wel afgeholpen van een paar grammetjes erbij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s