Een onverwachts logeerpartij.

Eva heeft een BFF van de lagere school. Nog steeds dik aan.

Op haar nieuwe school heeft ze ook een paar meiden waar ze goed mee om gaat. Blijft toch wel even wennen, soort van elkaar leren kennen, maar geen ouders in zicht. Afgelopen woensdag waren er twee hier. Ik gaf ze wat lekkers. Toen kwam de vraag; of ze hier mochten logeren? Uuuuh. Tja, waarom ook niet? De dames vroegen toestemming aan hun ouders via FaceTime. Ik gaf ook toestemming. Prima. Het is toch anders op een middelbare school. Dan ken je vaak de ouders niet. Na elkaar gesproken te hebben gingen de dames de spullen thuis ophalen.

Eenmaal hier zagen ze een bad πŸ›. Dat hadden zij thuis niet. Of ze in bad mochten. Prima. Water erin. Schuim. Ik hoorde veel gelach. Eva was er trouwens niet bij. Zat op haar kamer. Op een gegeven moment water onder de deur door. Ik werd een beetje boos. Dames; nu eruit. Weg dat water.

De dames liepen relaxed naar beneden. Ik keek op de badkamer. Huh? Alles was nat. Zes handdoeken. T-shirts en bikini broeken. De fles badschuim was leeg. Deze was vol. Bizar toch? Ik zei dit tegen Eva waarop zij zei; maar mam, je gaat toch niet naakt in bad. Huh? Oh,ja nu snap ik hem. Als een puber wil je niet alles laten zien. Ok dan. Maar die fles badschuim. En al die handdoeken. Ik gleed bijna drie keer uit van al het vocht op de vloer. Pffff. Adem in adem uit. Zij hebben vast een fijne herinnering. Ook belangrijk. Voor de rest waren ze super gezellig. De volgende morgen waren alle bedden opgemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s