Gisteren.

Laten we bij afgelopen weekend beginnen. Ik had oproepdienst. Vrijdag uitloop. Zaterdag (achterwacht) en zondag oproep. Je raadt het al. De hele zondag gewerkt. Gelukkig met super fijne mensen. Maar daarna ben je toch kapot. 12 uur achter elkaar werken. Als ik dan thuis kom kan ik niet meteen slapen. Dus ik ging wat later naar bed. Geen probleem. De volgende dag had ik geen planning. Alleen even een leuk bloemetje halen en deze bij mijn ouders brengen ivm hun trouwdag.

Om 10:00. Pling pling pling. Dat kan alleen maar Eva zijn. Ja hoor. Mam, ik ben misselijk, ik heb geen eten en drinken. Ik word gek van de hooikoorts. Kan je een pilletje brengen? Met wat water? Lieve lieve Eef. Mam ligt op bed. Maar mam als je nu komt redt je het nog net. Twijfel de twijfel. Ik zei; Eef, vraag iets te eten aan je vriendinnen. Of leen geld. Volgens mij heb je zelfs geld in je speciale kleine tas. Dat laatste was niet waar volgens Eva. En iets lenen bij vriendinnen? No way. Dat doen ze niet. Ok.

Koffietijd was net begonnen op tv. De laatste week ooit. Pfff. Kleren aan. Pilletjes mee en water. Zonder make up, haren in de lucht. Eva keek mij aan, haha. Geeft niet hoor mam. Fijn. Pilletje genomen met water. De waterfles mee naar school. Ik checkte samen met haar de tas. Er zat geld in. Ow, sorry mam. Ok. Dat was een lekker begin van mijn vrije dag.

Snel een bloemetje gekocht voor mijn ouders. Daarheen gereden. Hoorde ik dat mijn broer kwam lunchen. Dus ik ook. En Engelse familie die over zijn gekomen. Super gezellige trouwdag van mijn ouders.

Daarna thuis. Effe op de bank liggen. Pling pling. Daan. Mam, mag ik zo komen om aardrijkskunde met je door te nemen. Maar natuurlijk. Hij vroeg dit al in de ochtend. Wat een inzet heeft deze jongen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s